כיריים חשמליות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/12/2013 | 10:55 | מאת: אני

מכיוון שהכיריים מגז לא פעילים כרגע עד לברור בנושא החלודה שכתבתי מקודם,השתשתי בנתיים בכיריים של פלטה אחת חשמליות והתאכזבתי לראות שהיתה שם מדבקה של שם הכיריים שהעלתה ריח. היא לא נמסה מכיוון שמאחוריה היה קצת אלומיניום ,הורדתי אותה במהירות ואז ראיתי שבעצם הדבר התחממם מאוד ואולי משם הריח. נבהלתי מאוד שאולי אלו גזים רעלים לנשימה ,וכמובן זרקתי את האוכל.אך אני מוטרדת ממה שנשמנו כאן בבית. רציתי לדעת את דעתך, תודה

לזרוק סתם אוכל זו תגובה לא סבירה. קצת ריח לא בעיה. ליד מדורה את מקבלת הרעלה? מה בדיוק החשש ממעט ריח. בקבוק בושם והריח שלו לא מסוכן בעינך אך קצת ניר שנשרף כן? ואם היה שם מעט אלומיניום הוא לא קפץ לתוך האוכל.

01/12/2013 | 20:24 | מאת: אני

הריח לא היה ריח של נייר שרוף אלא של נילון שרוף וגם דבק שהתחמם מאוד , לכן תגובתי היתה כזו. האם חומרים אלו מסוכנים לנשימה גם אם לא נכנסו לאוכל? תודה

מדבקות על כלים אינן מסוכנות, כפי שקבלת תשובה כבר בשאלה קודם. השאלות של שחור-לבן לא עובדות בחיים, רק מראות על לחץ מיותר. כל חומר מסוכן, גם סוכר ומים. השאלה היא הכמות. השאלות שלך מתיסות לכמויות אפסיות של דברים המאושרים לשימוש. התשובה לא משתנה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות