כיפות כיריים עם חלודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/12/2013 | 10:48 | מאת: אני

שלום רב, לפני שנה וחצי קניתי כיריים שהכיפות והרשתות שמניחים עליהם את הסירים עשויים מברזל. לאחרונה ראיתי שמתחת לכיפות יש חלודה ניסיתי לנקות זאת במדיח ונשארו כתמי חלודה, גם כשניסיתי לנקות את הרשות לא ברור אם זה חלודה או לכלוך ניגשתי לחנות ולגבי הרשתות כל אחד אמר משהו אחר.התקשרתי לחברה ואני ממתינה לתשובה כאשר הכוונה כנראה שאקנה כיפות חדשות .השאלה היא אם עד כה השימוש בכיפות אלו היה מסוכן(בהנחה שנוזלים נשפכו על זה והיו חמים מבחינת התרכובת עם חלודה)?ואם אקנה שוב מברזל איך הדבר לא יחזור על עצמו שוב(היווצרות חלודה)? יש לציין שהכיריים הם מחברה מוכרת ועלו הרבה. בנוסף בחנות אמרו לי שאם אקנה כיריים עם רשתות וכיפות אמייל(או ציפוי אמייל) זה לא יקרה, האומנם והאם זה יסדק כתוצאה מחימום מה קורה? ובכלל חימום אמייל? אני כועסת שלא אמרו לי את כל זה לפני הקנייה.(המוצר באחריות שנה). תודה רבה

מבחינת אחריות המוצר, לא קשור לנושא הפורום שלנו, לפנות לפורום צרכנות.

01/12/2013 | 21:20 | מאת: אני

האם כיפות חלודות בבישול מהוות סכנה? האם כיפות אמייל עמידות בחום אם הן נסדקות?

כבר קבלת תשובה בארבעה כיוונים שונים שחלודה לא מסוכן, אז למה להמשיך ולהתעקש. התשובה לא תשתנה! לגבי עמידות מוצר ואיכות מוצר - לא בפורום שלנו, בפורום צרכנות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות