טיפול במרצפות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/11/2013 | 09:28 | מאת: אני

בבית ספרי עומדים לעשות טיפול במרצפות כדי שיעמדו בתקן של מרצפות שלא מחליקות. הבנתי שהטיפול יעשה אולי עם מי אש. יש לציין שהטיפול יעשה בחופשת חנוכה כמובן ללא נוכחות אנשים בסביבה אך לאחר מכן בית הספר יהיה סגור עד לחזרה ללימודים .שאלתי היא כמה זמן אחרי טיפול זה אפשר להיות בכיתה בלי בעיה של נשימת חומר זה? תודה

מיד בסיום הטיפול ושטיפה של הרצפה עם הרבה מים וסבון אפשר לחזור לכיתה ללא בעיה. החומר נמס היטב במים, בסיום שוטפים ובזה מסתיים הענין. ו...עיקר הסיכון בזמן העבודה עם החומר הוא במגע בעור ובעיניים פחות נשימתי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות