ניסור בורג חלוד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/11/2013 | 20:23 | מאת: אני

רציתי לדעת אם יש בעיה בניסור בורג חלוד שחיבר את הניאגרה לאסלה?מבחינת נשימת האוויר שמתפזר לאוויר בזמן הניסור? ובכלל הנגיעה בבורג חלוד האם משתחחר בחלודה חומר רעיל לידיים? (מלבד הסיכון בשריטה וחובת חיסון נגד טטנוס) תודה

מלבד הסכנה של שריטה ואז טטנוס, אין בעיה בברזל חלוד. אם נכנס לגוף, נוגע בידיים אין בעיה, הגוף יודע להפוך אותו לברזל זמין הנדרש לנו לקיום שלנו.

20/11/2013 | 22:25 | מאת: אני

ומה קורה כאשר נוצר חום כתוצאה מהניסור החלודה? האםנוצר חומר רעיל? ומה לגבי רסיסים של ברזל ורסיסים של חלודה שמתפזרים לאוויר בנשימה? תודה.

לא קורה שום דבר חריג, קצת חלודה מתפזרת לאוויר. אין שום דרך לנשום את הרסיסים, גדולים מדי ולא חודרים למערכת הנשימה.

21/11/2013 | 17:10 | מאת: אני

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות