מלמין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/11/2013 | 08:50 | מאת: הילה

שלום, קיבלתי מתנה לבתי צלחת כוס וקערה שכתוב עליהם עשוי מלמין. יש את הציור של הכוס והמזלג אך אין מספר בתוך חיצים. האם זה מכיל ביספינול או בטוח לשימוש גם לתה חמים בכוס? תודה רבה

סימון הכוס והמזלג מלמד שהחומר מותר לשימוש למזון. חצים ומספר באים לצורך הנחיות למחזור. נכון שאפשר מזה לדעת ממה עשוי החומר, אך המטרה של הסימון הנה לצורך מחזור בלבד. המשמעות היא שלא ניתן למחזר את הצלחת והכוס ובסוף השימוש בהם אלא הם ילכו לאשפה רגילה. אין שום קשר לביספנול. אפשר לשים מים חמים וכל אוכל בצלחת ובכוס.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות