הפרדה בבתי חולים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/11/2013 | 22:31 | מאת: שושי

בהמשך לשאלה: האם בעצם ישנה הפרדה בבתי חולים בין נבדקים שצריכים לשתות חומר רדיואקטיבי לבין כאלו שעושים רק בדיקת קולונוסקופיה?

כן, יש הפרדה בבית חולים בין מקומות שעושים טיפולים רדיואקטיביים לבדיקות פשוטות כמו קולונוסקופיה. לא יסכנו אנשים חולים, את הצוות ואת כל האורחים בחשיפה לחומרים ראדיואקטיביים באופן לא מבוקר. הדבר דומה לחדר צילומי רנטגן, ששאלת עליו בעבר, בגלל הסיכון יש הפרדה, ויש בקרה והגנה גם על הצוות והרחקה של מי שלא נבדק.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות