טיפול בגזע עץ באמצעות חומר כימי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/11/2013 | 12:36 | מאת: שושי

גזע העץ בגינה טופל לפני כשנה בחומר שקוטל אותו לחלוטין ,לידו יש עץ פרי במרחק אחד וחצי מטר. שאלתי היא האם הפירות של העץ השכן יספגו חומר זה עד כי מומלץ לא לאכול אותם ולאורך כמה זמן? תודה

טיפול שבוצע לפני שנה וחצי, החומר ששימוש לתהליך התפרק כבר לפני הרבה מאוד חודשים. החומר עושה העבודה, ואז אין בו יותר צורך והוא מתפרק. מי שעשה את הטיפול עשה עבודה טובה מאוד, כי העץ ליד שאת מתארת לא נפגע ומוציא פירות. אם היה נחשף לחומר גם הוא היה מת, לפחות כמל לגמרי. אם הוא צומח טוב, גם הפירות טובים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות