כרית חימום אליקל -המשך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/11/2013 | 18:19 | מאת: שושי

סליחה ,שוב, בהמשך לשאלה הקודמתת איני יודעת היכן להשליך את האשפה כי כתוב שאסור לנקב,ומשאית האשפה משתמשת במכולה שטוחנת את האשפה ברמה ראשונית באותו הרגע וזה קורה ליד דירות המגורים ואז אנו נושמים זאת. מה לגבי זה? תודה

לזרוק לאשפה זה בסדר גמור. הבעיה לא יותר מאשר לזרוק מכל של תרסיס לאשפה. גם מכל זה אסור לנקב, כי עלולה להתרחש התפוצצות. אם זה יקרה לך, כאשר תנקבי המכל את עלולה להפגע. אם זה יקרה בתוך המכולה של האשפה אין בעיה, כי אף אחד לא יפגע, והמכולה של משאית האשפה עמידה לפצוצים הקטנים האלה. לגבי חומרים, לא משתחררים חומרים מסוכנים לנשימה מהמוצרים האלה לחימום. הסיכון הקטן שקיים של פיצוץ/שריפה הוא במהלך החימום, ולא כאשר הכרית סיימה את עבודתה. הסיכון הקטן של פיצוץ/שריפה קיים גם בכל מכל קטן של גז לחימום, ואם הכל תקין, לא צריכה להיות בעיה.

13/11/2013 | 12:31 | מאת: שושי

גם אין בעיה אם הכרית נרטבה במים לאחר השימוש?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות