תירגול לקראת מבחן הסמכה לממונה בטיחות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/11/2013 | 18:36 | מאת: יאיר

איפה אפשר למצוא מבחנים להסמכת ממונה בטיחות.

שיהיה בהצלחה צריך שליטה בחומר שניתן בקורס, חוקים תקנות והמידע הנלווה מקווה שלמדת בבית ספר טוב שניתן לכם כל החומר רוב השאלות בהסמכה מתחילות מנושאי התכנית שאתה מגיש ועוד שאלות מכל נושא שהם מחליטים מסתובבת אצל תלמידים בקורס ממונים, חוברת פנימית של שאלות לבחינות, שמישהו הכין לפני מספר שנים, לא משהו שזמין בכל בית ספר

07/05/2014 | 16:14 | מאת: יוסי מאיר

שלום יאיר, הצלחת להשיג חוברת דוגמאות למבחן הסמכה לממונה על הבטיחות? תודה, יוסי

09/02/2017 | 12:39 | מאת: אלמאזה

תעזור לי בבקשה איך מצאת דוגמאות הסמכה לממונה על בטיחות ותודה רבה מראש

26/05/2018 | 17:35 | מאת: דוד רפאל

אשמח לקבל עזרה במציאת מבחני דוגמא בנושאים מגוונים לבטיחות . ממונה בטיחות באש. מדריך עבודה בגובה. ובכלל בכל הקשור לממונה בטיחות בעבודה. תודה

22/02/2015 | 15:19 | מאת: יהונתן

11/02/2017 | 09:32 | מאת: אלמאזה

אני לא מצליחה לראות את מבחנים לדוגמא - ממונים על בטיחות - תעזרו לי בבקשה תודה

09/01/2018 | 15:37 | מאת: כמאל

שלום לכם אני לומד ממונה בטחות אים אפשר לשלוח לי שאלות ששואלים במבחן ההסמכה עם הועדה תודה על העזרה אים אפשר לעזור לי איך מכנים טבלת JSA סקר סיכונים באתר בנייה

25/07/2020 | 12:59 | מאת: אשרף

מבחנים לדגומא ממונים בטיחות

19/08/2021 | 19:00 | מאת: G

יש לכם שאלות מוועדת הסמכה לממונה בטיחות ?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות