חול ניקוי "רם"

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2013 | 17:12 | מאת: אני

בהמשך לחיפוש חומרים ידותיים לניקוי ראיתי תכשיר שהכרתי מהעבר בשם "רם" שהוא חול המכיל חומרי ניקוי המתמוססים במים בזמן הניקוי. רציתי לדעת איזה חומרים הוא מכיל? תודה.

המוצר מכיל סוג אקונומיקה בצורת מוצק. החול עוזר לשפשוף הלכלוך והכלור המשתחרר מהאקונומיקה את ההלבנה והחיטוי.

15/05/2017 | 13:32 | מאת: תמיר

חבר שלי שהיו לו שיניים שחורות ציחצח שיניים חד פעמי עם רם והם יצאו מדהימות להפליא .... אני מניח שזה לא מומלץ אבל יצא פשוט מדהים !!!!!!! האם יש חומר יותר ידידותי שיכול לתת תוצאה דומה ??

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות