דאודורנט עם/בלי אלומיניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/05/2013 | 15:35 | מאת: נירית

שלום, האם נכון שדיאודורנט עם אלומיניום מסוכן לבריאות ועדיף כזה בלי אלומיניום? הם גם יותר יקרים וגם לא כ"כ יעילים.. אבל כמובן שהבריאות חשובה יותר השאלה מה נכון. תודות

המידע המתיחס להשפעת מלחי אלומיניום איננו חד משמעי. לכן, מתוך עיקרון הזהירות המונעת מי שיכול ישתמש במוצר ללא מלחי אלומיניום. אבל, ללא מלחי אלומיניום הפעילות של המוצר נמוכה יותר. המחיר לא גבוה יותר. יש הרבה מאוד סוגי דיאודורנטים ואנטיפרספרנטים ללא מלחי אלומיניום והמחיר רגיל. דאודוראנט משמש כנותן ריח, לא מונע הזעה, ובו אין מלחי אלומיניום. אנטיפרספרנט, מונע הזעה, מכווץ בלוטות הזיעה, ושם יש מלחי אלומיניום. הרבה מהתכשירים הם גם וגם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות