קורס מגיש עזרה ראשונה במחיר א ט ר ק ט י ב י

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/03/2005 | 21:54 | מאת: שרון- ממונה על הבטיחות בתעשיה

לגולשים ערב טוב. בחודש מאי יוצא לדרך קורס מגישי עזרה ראשונה (מע"ר). הקורס מיועד למנהלי עבודה, ממוני בטיחות, נאמני בטיחות, מהנדסים, טכנאים ועוד... הקורס יתקיים במפעל "קליל תעשיות"- כרמיאל, במשך שלושה מפגשים, בין השע' 16:00-08:00. אחת לשבוע, (במשך שלושה שבועות). תאריכים מדויקים יימסרו לנרשמים בהמשך. מחיר הקורס 380 ש"ח + מע"מ, המחיר כולל כיבוד קל וארוחת צהרים. את הקורס יעביר מר משה צלה, מחבר הספר- "המדריך לעזרה ראשונה" מטעם חב' "דקר- ציוד רפואי בע"מ". לממוני בטיחות – הקורס מאושר ע"י מפקח עבודה ראשי להארכת אישור כשירות, לפי תקנות ארגון הפיקוח על העבודה (ממונים על בטיחות) התשנ"ו – 1996 (3 ימי כשירות) מס' המקומות מוגבל- 15 איש, הזדרזו להרשם!!! לפרטים והרשמה נא לפנות אל שרון 052-8717769

02/03/2005 | 00:45 | מאת: אילן סויסה

שרון , שלום לך , רציתי להגיד שזו הזדמנות פז להירשם במחיר מאד אטרקטיבי רשום גם אותי , הבנתי שהמקומות מצומצמים . בכל מקרה יוזמה מבורכת בכך, ב ה צ ל ח ה !!!

02/03/2005 | 06:03 | מאת: זיו צח

לשרון שלום.יוזמה ברוכה וחשובה ובמחיר מאוד אטרקטיבי. האם תקיימו במפעל קליל מחזורים נוספים בגלל הביקוש הגבוהה(אני מקווה שיש) האם את אחד המחזורים הנוספים תארגנו ספציפית לנו העוסקים בהנדסה רפואית ותקיימו אותו בתל אביב.אני מוכן לתרום לשם כך את חדר ההרצאות שלנו בחברה.

02/03/2005 | 10:40 | מאת: שרון

זיו שלום. אם תהיה היענות גבוהה נקיים קורסים נוספים. באשר לשאלתך על קיום קורס בת"א, נא פנה אל חב' "דקר", או אל מר צלה משה ואני בטוח שהם יענו לבקשתך. (03-960155, 054-4456952)

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות