קרינה מאנטנות סלולריות...

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/03/2005 | 13:29 | מאת: רועי

שלום לכם, לאחרונה התחלתי לעבוד במת"ג (מרכז שליטה ואנטנה) באחת החברות הסלולריות - שם, בין היתר - מוקמת אנטנה על הגג. שאלתי היא בנוגע לנזק שעלול להגרם כתוצאה מעבודה באתר זה. האם עבודה במתקן (עלייה לגג, בסמוך לאנטנה מתרחשת פעם ביומיים שלושה לפרק זמן של שלוש עד ארבע דקות) - ללא קשר לתקשורת או לאנטנה (פרט למה שצויין לעיל) - יכול לגרום לנזק כלשהו?? כמו כן, האם קיים מכשיר מדידה לשימוש עצמי כלשהו של הנושא הנ"ל? תודה רבה, רועי

02/03/2005 | 14:57 | מאת: שמעון קטיף

לרועי, קבל קישור , אנשים נחמדים איפורמציה עדכנית. http://www.radiation-safety-soreq.co.il/ בהצלחה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות