קרינה סלולרית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/02/2005 | 23:26 | מאת: ירון

בערב שישי האחרון פורסמה כתבה בערוץ 2 בנושא קרינה סלולרית.משום מה אין כל התייחסות לכך באתרים המרכזיים באינטרנט... האם מישהו זוכר מהם המכשירים כפי שפורסם שהינם בעלי הקרינה הגבוהה ביותר (לפחות בסלקום) ?

ירון שלום לא צפיתי בכתבה, ולכן איני יכולה להגיב ישירות על שנאמר בה. אשמח לקבל תגובות של המשתתפים לכתבה ולשאלה ספציפית. תודה ורד

05/03/2005 | 10:11 | מאת: אמירה

ראה לינק לאתר המשרד לאיכות הסביבה-מיפוי של כל האנטנות על פי אזורים http://gis.sviva.gov.il/interactiveMap1.htm

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות