כנס ארצי לבטיחות בריאות ואיכות סביבה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/02/2005 | 09:41 | מאת: מהעיתונות

בימים ג ד 12/4 13/4 יתקיים כנס ארצי בהשתתפות מיטב המרצים ובחירי המשק. מנחה בכנס יהיה מר מנחם פרי ואת דברי הפתיחה תאמר מנכלית המשרד לאיכות הסביבה הגב' מיקי הרן.ותהייה גם הרצאה של אינג פטר מגנוס וגם של דר' ורד קויפמן נראה שכל הנושאים בכנס משיקים לפורום הזה כגון: הצעות חקיקה בתחום הבטיחות ואיכות הסביבה ואו יישום גישה פרואקטיבית בנושאי בטיחות ואו קידום הבטיחות והבריאות בארץ ואו הערכות לאסונות פתע רבי נפגעים(אפר"ן) תכנית מלאה אפשר לקרוא בעיתון "תל אביב" של סוף השבוע,ופרטים והרשמה אפשר לקבל בטלפון-086651096 אצל יוכי.

26/02/2005 | 13:20 | מאת: אוריאל שמואלי

ל יוכי. אני דווקא הייתי מעונין לראות את התכנית כלה בטרם אחליט אם לקחת חלק בכנס, מה טבעי יותר מלפרסם את התכנית בפורומים העוסקים בבטיחות? הפורום הזה ופורום הבטיחות של המוסד לבטיחות. כמו כן אם אמנם יועלה בכנס נושא האפר"ן, האם ישותף בו גם דר' אפרים לאור, שאם לא כן חבל. הוא שמרכז כיו"ר את הוועדה הבין משרדית לנושא זה. אוריאל

26/02/2005 | 14:15 | מאת: רחלי

ראיתי שהתכנית כולה במלואה עם שמות המרצים פורסמה בפורום של המוסד לבטיחות וגיהות.ולשימחתי גם גיליתי ש- אחת המרצות היא ד"ר ורד קויפמן מנהלת הפורום הזה. אני מאחלת לך הצלחה והרבה מאזינים להרצאתך ואשתדל ללבוא במיוחד להרצאתך. http://www.oshforum.org.il/list.php?f=5

27/02/2005 | 18:18 | מאת: זהבה טולדנו - SMC

חברים יקרים ראשית תודה עמוקה מקרב לב על הפרגון. כל מי שמעוניין לקבל פרטים נוספים יכול ליצור עמי קשר 0523387399 או לשלוח אליי אימייל [email protected] כמו שכבר הוזכר היה חשוב לי לבחור את המרצים הכי טובים בארץ כמו : ד"ר ורד קויפמן היקרה!!!! ד"ר אפריים לאור, מר מיקי ליבנת מר יגאל ריזל ועוד מכובדים. הכנס יהיה במלון מרידיאן בים המלח, ומהמקום הנמוך בעולם אם את/ה לא שם את/ה לא.... בברכה זהבה

27/02/2005 | 23:54 | מאת: לזהבה

ברכות מראש על הכנס הזה שנראה שעדיין לא היה כמוהו באזור הדרום.זו הזדמנות של ממוני הבטיחות מדרום הארץ להפגש ולהעביר מידע וניסיון רב באיכות סביבה ובטיחות . לאזור בהדרום יש בעיות יחודיות משלו בנושאים האלו והרבה ניסיון ולכן אתם יכולים לעזור ולהשפיע על המדינה כולה..... מציע לך לחבור אל יונה אבן רכז הדרכה של ארגון הממונים. ואולי את תהי רכזת הדרום ותארגני כנסים רבים כדוגמת אלו. נראה שיש לך את הכישורים הדרושים ואנרגייה להניע תהליכים שיביאו לפריצת דרך בקידום איכות הסביבה והבטיחות במדינת ישראל לטובת עתיד ילדנו. אעביר אלייך בקרוב את הטלפונים שיעזרו לך להמשך .

23/09/2005 | 08:40 | מאת: זיו צח

הי זהבה יש שאלה שלי אלייך בפורום מאתמול הנושא אינטל עני בבקשה

28/02/2005 | 00:21 | מאת: מר בטיחות

משום מה אף אחד לא הזכיר את מחיר הכנס. העלות לסמינר של יום וחצי היא 1248 ש"ח לאדם בחדר זוגי. המבין יבין!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות