אתר לקידום הבטיחות בבית ובעבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/02/2005 | 23:01 | מאת: זיו

נראה לי שהמידע שיש באתר שאני מצרף כאן משיק בדיוק לנושאים בהם דנים בפורום הזה מצאתי בו עולם ומלואו של מאמרים ונהלים וקישורים לאתרים נוספים והכל כתוב בשפה המובנת לכל אדם מהקהל שאינו בהכרח ממונה בטיחות. במיוחד מצא חן בעיני באמצע האתר יש כותרת "חדשות" ושם יש מאמרים ואירועים מדהימים.שאם נדע עליהם נוכל מראש להתמודד ולהזהר ולקדם את הבטיחות והבריאות האישית של כל אחד מאיתנו. http://safety.ios.st/Front/Tools/homepage.asp

23/02/2005 | 22:53 | מאת: קוליגה למקצוע

למנהלי הפורום הזה-ראו באתר בטיחות 56 הוכנס תחת רשימת קישורים לינק לפורום הזה שלכם תחת הכותרת doctors-אתר מעולה http://safety.ios.st/Front/Tools/homepage.asp

25/02/2005 | 09:03 | מאת: קורא עברית

נכון שהמילה קוליגה מקורה בתרגום משפה זרה, אבל בכל מקרה בעצם משמעותה היא מכילה את המונח "מקצוע". מן המילון: Colleague: a person who is member of your class OR profession

25/02/2005 | 09:37 | מאת: רחלי

אני מרבה להשתמש במילה הזו "קוליגה" והאמת שמעולם לא הסתכלתי במילון מה בדיוק פירושה תודה על הציטוט שהצגת כאן מהמילון.

25/02/2005 | 10:15 | מאת: מגיבה

הסבר פשוט עוד יותר: קולגה = חבר למקצוע קולגה למקצוע = חבר למקצוע למקצוע

25/02/2005 | 10:23 | מאת: קורא עברית

למגיבה שלום, ככה אני יודע שיש לפחות עוד אחד שקורא בפורום, ורואה מה שאני רואה, ושלא כולם נגררים (במודע או שלא במודע) לאי איכפתיות להתבטאויות מבולבלות ולא מדויקות, בתוכן ובשפה. וכדי למנוע אי הבנה - כל האמור למעלה הוא ברצינות גמורה ואמיתי. נחמד יהיה להפגש איתך שוב בפורום (אם לא ימחקו אותנו).

25/02/2005 | 11:36 | מאת: מגיבה

לקורא עברית שלום! יש לי התחושה שימחקו את ההודעות שלנו מהסיבה - יש רבים שיטענו, שנושא הלשון העברית לא קשור ל " בטיחות גיהות ואיכות ". אני סבורה, שבעקיפין, לפחות, הנושא קשור ועוד איך. גם אני מתכוונת ברצינות בדברי., והנה אני שוב כאן. שבת שלום

25/02/2005 | 12:14 | מאת: אוריאל שמואלי

דווקא אני חושב כי אתם צודקים. מי שמקפיד לכתוב ולדבר בעברית תיקנית ונכונה, יהיה גם מי שיקפיד על נימוסים ויחסים חברותיים נאותים ובהמשך על שמירת חוקים ונוהלי בטיחות באשר הם. מי שאינון מקפיד על כך, בעצם חי ומתנהג בזילזול לכל נושא וכך גם אל השפה העברית. לכן ראוי שהנהלת הפורום דווקא תצטרף לדעה זו ולא תמחוק את ההודעות. אני דווקא משוכנע כי הנהלת הפורום, מהיכרותי אותם עד כה ע"פ כתיבתם, גם לא התכוונה למחוק את ההודעות וחשדכם יתבדה. אוריאל

25/02/2005 | 14:24 | מאת: קורא עברית.

דבריך מעודדים. עכשיו אנחנו כבר שלושה. שבת שלום ובטוחה

למשתתפים אוהבי העברית ולאוריאל אין כוונה להסיר את הדיון, כדבריו של אוריאל "שקלע למטרה" וכמפורט בהצהרה שלנו בפתיחת הפורום. אז המועדון גדל בברכת סוף שבוע נעים ורד

25/02/2005 | 20:55 | מאת: רחלי

כעת אתם כבר ארבעה כול ד"ר ורד קויפמן אז מעתה אולי תזדהו בשמכם האמיתי ותפסיקו לחשוש שימחקו אתכם??

רחלי אין דרישה להזדהות בשם, במיוחד אנשים אשר משתתפים בפורומים שונים או שתפקידם ציבורי ואינם רוצים/יכולים להחשף, או כל סיבה אחרת, כל זמן ששומרים על שיחה תרבותית ומקצועיות. ודרך אגב, גם את לא נחשפת ואין עם זה בעיה.

26/02/2005 | 15:06 | מאת: רחלי

לד"ר קויפמן וקורא עיברית ולמגיבה וקוליגה וליוסי ולעוד.... אני מבינה שיש אנשים שמסיבות אלו ואחרות אינם רוצים להזדהות בשמם המלא וכתובת האימייל שלהם. אין לי בעייה עם זה אבל עדיף ורצוי להשתמש באתו שם (מצידי שיהיה בדוי) כל הזמן כך אני גולשת קבוע בפורום ואחרים יכולים אט אט להכיר את הכותב ולענות לו ולהסתמך בתשובותינו על דיונים קודמים שהיו לנו איתו\איתה וכך זה יותר מעניין ויש לפורום תדמית יותר רצינית עודף בשמות בדויים וכל יום שם אחר שהוא בעצם אותו אדם שמחליף שמות,פוגע לדעתי במכובדות של הפורום. חומר למחשבה!!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות