בדיקות גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2005 | 21:05 | מאת: יונה אבן

לגולשים ..הידד! בדיקות גז עושות החברות השונות ,יש לטלפן לסניף הקרוב של חברת הגז המספקת לכם את הגז ולבקש ולהזמין טכנאי לבדיקה ,ועליהם לשלוח,הטכנאי שמגיע ומבצע את הבדיקה ממלא טופס מיוחד ומחתים אתכם, הבדיקה הזו נעשית חינם,אבל אם מוצאים איזה שהיא תקלה ,בגז יכול להיות שיהיה צורך בתשלום[הכל עפ"י מחירון של החברה] הטופס המקורי נישאר אצלכם... בקיצור טלפון לחברת הגז והביקורת תגיע, נסו.. בהצלחה

יונה אבן שלום תודה רבה לך על השתתפותך בפורום זה. נשמח להשתתפות פעילה וקבועה. הנושא שהעלת חשוב ביותר מאחר שבדיקות של מערכת הגז בבית עשויות להציל חיים. כדאי להזמין הבדיקה. תודה

23/02/2005 | 23:11 | מאת: מר בטיחות

אכן הבדיקה באחריות חברת שירותי הגז ואחת ל- 5 שנים לפחות. עם זאת, לא הייתי מהמר על כך שכל החברות יזדרזו לבוא ועוד יותר מזה , לתקן בהמשך את העיוותים שהתגלו במהלך הבדיקה.

23/02/2005 | 23:55 | מאת: משפחה

אני מזכיר לכם שכתבתי כאן לפני כמה ימים שהופתעתי מכך שסוף סוף על דלת הביניין שלנו הופיע הודעה גדולה מאירת עיניים שחברת הגז מתכוונת ביום למחרת לבקר בכל הדירות ולבצע בדיקה של 30 דקות הופתעתי מהיוזמה ולאחר מכן מהאדיבות והשירות של הבודק. אולי בכל זאת משהו משתנה לטובה במדינה??

24/02/2005 | 00:05 | מאת: יונה אבן

למשפחה שלום רב! לפעמים לחץ חזק של התקשורת עוזר במשך כמה תכניות "בולדוזר" ורדיפה מתוקשרת של מנהלי "אמישראגז" כפי הנראה שזז משהו ,בכל אופן אני מתוקף תפקידי כממונה בקיבוץ אפיקים הזמנתי את טכנאי החברה מטבריה ועברתי איתו בבתי החברים ובבתי הילדים ובמוסדות הציבור...וערכנו ביקורות ושוב אני חוזר כל מי שמבקש לבצע בדיקה ,הבדיקה היא חינם[אנחנו משלמים דמי שירות ה"כלולים" במחיר בלון הגז שאנו מזמינים. נסו ותהנו משקט בטוח.

26/02/2005 | 16:54 | מאת: שגיא

למר בטיחות לצערי מה שלא דורשים/מבקשים לא מקבלים במונרכיה הלוונטינית הקטנה שלנו.....תבקש, תנדנד ובסוף תקבל! במידה ולא קיבלת חשוב מאוד לשמור תיעוד בנושא, במכבי אש יש 3 אירועי גז כל יום (לרוב של דליפות). לצורך תיקון הליקויים אין חובה להשתמש בטכנאי של החברה המספקת גז, לדעתי יש קצת ניגוד אינטרסים כאשר הטכנאי המתקן הוא גם הטכנאי אשר מאשר את המתקן. שגיא

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות