רטיבות ועובש בקירות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/05/2024 | 18:37 | מאת: יעל

לפני 5 חודשים גילינו רטיבות בקיר מאחורי המיטה, מתחת לחלון. היה פה איש מקצוע שאמר שצריך לבצע איטום של החלון אבל יש לחכות שעונת הגשמים תיגמר והקיר יתייבש. מאז מדי פעם גירדנו את הקילופים בקיר ושמנו אקונומיקה באזורים שראינו עובש. הרטיבות הלכה והתפשטה לקירות נוספים בחדר אבל לא זיהינו שם עובש. הפאנלים של הקיר גם התחילו להתנפח ולהתרחק מהקיר , מדובר בפאנלים מעץ כי הרצפה דמוית פרקט. מדי פעם שאבתי מאחורי הפנלים את הקילופים. היום הזזתי את הפאנלים וראיתי שהם בחלקם עם עובש ירוק וחלקם מלאים בלכלוך שחור, אולי עובש שחור? וגם יצא גל של ריח חזק כמו דשא רטוב. האם הריח הזה הוא של רקבון של העץ? של עובש? הייתי בלי מסכה- האם מסוכן שנשמתי את זה? אני כבר כמה חודשים ישנה בחדר הזה עם חלונות סגורים, תמיד בדקתי אם יש עובש, לא תיארתי לעצמי שיש עובש מאחורי הפאנלים שדבוקים לקיר....

להתייעץ עם איש מקצוע כמו זה שהיה אצלכם

09/05/2024 | 20:42 | מאת: יעל

אני שואלת לגבי עניין רפואי- האם יכול להיגרם נזק מזה שנשמתי את זה? איש מקצוע לא יודע אם זה פוגע בבריאות או לא....

עדין איש מקצוע יודע את הדברים האלה. כל הזמן נושמים עובש, זה באוויר תמיד. את חפרת בעובש אז היה קצת יותר. אם את לא אלרגית ואין לך בעיות נשימה לא צריכה להיות בעיה. אם את לא מרגישה טוב תפני לבדיקת רופא

10/05/2024 | 11:35 | מאת: יעל

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות