מנורת הלוגן בתקרה וחששות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/04/2024 | 16:06 | מאת: דנה

היי, יש לי תינוק בן 3 חודשים והיום בעלי החזיק אותו וקירב אותו ממש קרוב למנורה בתקרה כי טען שהילד מסתכל על התאורה וזה עוזר לו לישון. הילד היה חשוף ככה למשך לפחות 10 דקות ולא הפסיק לבהות באור המוקרן מהמנורת הלוגן קראתי שבאירופה זה בכלל אסור לשימוש ואני מאוד בלחץ שחלילה יכול לגרום לנזק תודה

מוזר שעוזר לתינוק לישון, זה צריך להיות להיפך בדיוק, שיפריע לו לישון. כדאי להפסיק את הפעילות הזאת. בעיתית. אם התינוק לא ישן יש להתייעץ עם הצוות הרפואי מה הדרכים המתאימות, בודאי לא לעשות את מה שאת מתארת.

24/04/2024 | 09:51 | מאת: דנה

תודה על המענה האם חלילה יכול להיגרם נזק מחשיפה קצרת טווח? ורציתי לדעת מהן הסכנות בתאורת הלוגן? אצלנו בבית יש לד והפעולה נעשתה בבית של ההורים של בעלי אצלם מרושת בתאורת הלוגן

כמו שעניתי לשאלתך הראשונה. תתייעצי עם הצוות הרפואי גם לגבי תאורה ועיניים של תינוק. ואין קשר בין תאורת הבית בהלוגן והחרדות שלך. גם עם לד לא מעט בעיות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות