הדברת רימות בבית על ידי חומר פרמנונה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/04/2024 | 17:10 | מאת: פרמנונה להדברת רימות

שלום רב, אני גרה בדירה עם תקרת קורות עץ גבוהה שמעליה רעפים. לפני מספר ימים החלו ליפול מהתקרה עשרות רימות ברחבי הבית. גגן שהגיע לטפל מצא בגג גופת חולדה. המדביר שהגיע השתמש לדבריו בחומר בשם פרמנונה הן בגג החיצוני לבית והן בתקרת העץ מתוך הבית, וריסס את החומר גם על רצפת הבית. החומר גם טפטף על הקירות. יש לי תינוקת בת שלושה חודשים ושתי חתולות. כעת אנחנו מחוץ לבית ורציתי לוודא מתי בטוח לחזור ומה עליי לעשות כדי לא לסכן את משפחתי. תודה רבה וחג שמח

תשאלי את המדביר הוא יודע בדיוק כמה חומר השתמש ומה הדרישות לבית שלך

18/04/2024 | 21:08 | מאת: שיר

העניין הוא שהוא מוכר ומתחייב לתוצאה, שהיא הדברת רימות. לדבריו החומר ירוק וניתן להגיע כעבור כמה שעות לאחר שטיפה של הבית במים. פניתי כי רציתי לשמוע דעה של מומחית בתחום ללא אינטרס. אם את יודעת משהו ענייני באופן כללי על חומר ההדברה פרמנונה אשמח לשעת. אין הרבה מידע לגביו ברשת. תודה בכל מקרה וחג שמח

ממש לא כך! המדביר לא אינטרסנט מעבר לכך שיעשה עבודה טובה שלא תהיה תלונה ובטח לא תלונה אם מישהו יפגע. יש לפעול לפי ההנחיות של איש המקצוע שהיה במקום ויודע בדיוק מה עשה, כמה חומר, המיקום וכל שאר הנתונים שרק הוא יודע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות