נפתלין תוך כמה זמן מתנדף?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2024 | 07:52 | מאת: אני

היי ורד אני משתמשת בשמיכת פוך שבעלי הביא לפני מספר שנים מהוריו. לא מזמן סיפר שאמא שלו הייתה מפזרת כדורי נפתלן בסמוך לשמיכות ואריגים. השמיכה אצלו מספר שנים לפחות. השאלה שלי היא האם הנפתלן עדיים שם הוא שהספיק להתנדף?? היום התעוררתי לפנות בוקר עם גירוי בשפה ואז ראיתי שחלק מהשמיכה הייתה חשופה ללא הסדין ורציתי לדעת האם יש קשר או שהנפתלן כבר מזמן התנדף תודה

אם אין ריח זה כבר התנדף ובקשר לגירוי בשפה... אם יש בשמיכה זה יוצא החוצה ציפה של שמיכה לא עוצרת את החומר. אז, כנרא משהו אחר ולא החומר שאיננו, אחרת הריח היה משמעותי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות