שאלה חשובה מאוד !!!!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/03/2024 | 13:52 | מאת: מור

הי היום הסתובבתי ברחובות וכל הילדים ריססו לכל עבר ספריי חוטים וספריי שלג ברחתי מהר הביתה כי נורא פחדתי שירססו לי בטעות על העיניים או משהו איך יכול להיות שהדבר הזה שעלול לעוור אותנו הוא לא מחוץ לחוק? איך מוכרים את זה לכל אחד? מכל גיל? איך לא שומעים על מיליון אסונות בעקבות זה? מי שומר עלינו? אשמח לדעת מה אני מפספסת תודה

לא מפספסת. ביום העצמאות האחרון עשרות רבות של ילדים ומבוגרים נפגעו מספריי שלא היה עם אישור. לא היו דיווחים על אובדן ראיה. כל זמן שאין בקרה ואכיפה של הרשויות, שומר נפשו ירחק.

24/03/2024 | 18:12 | מאת: מור

מה הכוונה ספריי שלא היה באישור? יש ספריי חוטים או שלג שהם מאושרים ולא מסוכנים?

כן ספריי חוטים/שלג צריך להבדק ולקבל אישור מכון התקניםץ מה שמאושר לא אמור לפגוע באופן רגיל. אבל... יש כאלה שמייבאים ומוכרים ללא אישור, ואלה בהחלט בעיתיים. מאחר שאת לא יודעת מה הספריי שהתיזו (האם נבדק ומאושר או לא) כולם בחזקת בעיתיים כאשר מתיזים עליכם סתם כך ברחוב.

24/03/2024 | 19:42 | מאת: מור

זא שאם ספרי שלג "מאושר" נכנס לעין, הוא לא יזיק?

יש אנשים יותר רגישים ופחות רגישים. המשמעות שלא יגרום לנזק בלתי הפיך. עדין צריך לשטוף את העין עם מים, אבל לא אמורה להיות פגיעה מעבר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות