פועל בניין הסכנות הבריאותיות והבטיחותית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/03/2024 | 16:37 | מאת: איתי

שלום רב. אני רוצה מאוד לעשות הסבה מקצועית ולעבוד בבניין כפועל בניין. אילו סיכונים בריאותיים ובטיחותיים יש במקצוע הזה? 1. סרטן עור מחשיפה לשמש? 2.בעיות בריאות בגלל שאיפה של אבק מהעבודה באתר? 3.סכנה לעיניים מאור השמש ? אשמח לדעת ולהכיר את הנושא לעומק.

שיהיה לך בהצלחה יש עוד הרבה גורמי סיכון בענף הזה... נקודת התחלה טובה היא מסמך של המוסד לבטיחות "תמצית מידע לעובדים בענף הבנייה". ויש באתר המוסד לבטיחות עוד הרבה מידע שעשוי להשלים את התמונה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות