שינה צמוד לפלאפון.. השלכות?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/03/2024 | 09:37 | מאת: עומר

שלום רב ד"ר אתמול בלילה יצא שנרדמתי כשהפלאפון שלי נמצא ממש צמוד לראש שלי, לא במגירה ליד, אלא על המיטה עצמה צמוד לראש שלי. (לא מחובר למטען) ישנתי שינה דיי ארוכה ורצופה של 9 שעות. האם ישנו נזק בלתי הפיך/נזק זמני? או שזה זניח ורק לוודא שלא יקרה שוב. קמתי עם כאבי ראש בנוסף, האם יש לכך קשר? תודה!

יופי! ישנת טוב מאוד. והתעוררת אןלי קצת מיובש אחרי שעות ארוכות, אז כאב ראש. למה להאשים את הפלאפון? כי הוא שם? אין שוב פגיעה. אתה יכול לישון כך כל לילה. רצוי לא מחובר למטען בגלל סיכון שריפה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות