תבניות אלומיניום חד פעמיות זולות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/03/2024 | 06:53 | מאת: רומי

שלום, יש חנות חד פעמי קטנה לידי (לא חלק מרשת) שמוכרת 40 תבניות אלומיניום חד פעמיות ב-10 שקל. כלומר - 25 אגורות לתבנית. בדרך כלל התבניות האלו נמכרות במחיר כפול 3 או 4 (או יותר) בסופרים. שאלתי את המוכרת איך זה כזה זול והיא אמרה לי שהיא מייבאת מאיזה יצרן בסין באופן ישיר. השאלה היא האם יש איזה בעיה אפשרית ושעדיף לקנות את התבניות בסופרים (שכאמור יותר יקרות בצורה משמעותית) או שאין שום בעיה וכמה שיותר זול יותר טוב. תודה רבה ויום טוב

מחיר לא בהכרח קשור לבטיחות במוצר. אולי כי האלומיניום דק יותר, המוצר אולי עמיד פחות, מתקפל אם שמים בו כמות גדולה של אוכל ועוד. אין הבדל בבריאות למשתמש בין תבנית במחיר X ומחיר 3X ומחירים דומים. אלומיניום הוא אלומיניום. אם יש ציפוי על התבנית, אז המחיר יהיה שונה משמעותית. בכל מקרה עדיף להמנע מבישול, אפיה... באלומיניום, או להשתמש בהפרדה בין התבנית לאוכל (למשל עם ניר אפיה)

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות