זפת מחוף הים.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/03/2024 | 02:08 | מאת: נתנאל

היי, האם בכללי זפת מחופי הים מסוכן? לפני כ-3 חודשים גיליתי שדרכתי על זפת בחוף עם הכפכפים , הצלחתי להוריד את רוב הזפת מהסוליות עם סקאוצ׳ וג׳ל אורנים אך כן נשארו קצת כתמים ואולי שרידים מזה. לפני שבוע חזרתי לנעול אותם שוב. שאלה שלי האם לא מסוכן והאם אפשרי להמשיך לנעול את הכפכפים ללא חשש שמא יעבור שרידי זפת לריצפת הבית .

כן, זפת בים הוא מפגע סביבתי קשה, פוגע בדגה, מזהם את המים ואת החופים. ואם אתה הולך על כביש אספלט? גם שם יש זפת. בימים חמים מאוד גם ריח עולה. בים רוב החומר נשאר במים לפגוע בדגים.ג'ל אורנים פוגע באורנים, לא בדיוק לנקות זפת וחומרים מסוכנים. מה שעל הכפכפים... יותר מלכלך מאשר בעית בריאות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות