מגורים בקרבת תחנת דלק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/02/2024 | 21:14 | מאת: אור

היי, אנחנו רוצים לעבור לדירה במגדל גבוה (קומה 20). ממוקמות שתי תחנות דלק במרחק של כ100-130 מטר מהבניין, כל אחת בכיוון אחר. האם זה בעייתי? האם ככל שעולים בגובה זיהום האוויר פוחת? המגדל ממוקם גם בערך כ500 מטר מאיילון. כמה בעייתי לגור שם מבחינת זיהום אויר? בנוסף, לא יודעת אם זה תחת נושאי הפורום אבל באינטרנט נראה שיש מספר אנטנות במתחם, כאשר הנקודה בה נמדדה הקרינה הגבוהה ביותר היא קומת הקרקע. אשמח לשאול האם זה בעייתי. תודה רבה

הפורום לא נותן ייעוץ בכלל ולא ייעוץ לרכישה של דירות זיהום אוויר משתנה ממקום למקום, אין כללים חד-משמעיים. אתם יכולים לפנות ליחידה להגנת הסביבה ברשות במקומית ולקבל מידע לגבי זיהום אוויר במקום. גם בנושא של אנטנות באחריות היחידה להגנת הסביבה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות