חרקים בשקית פסטה שאלה מאמא מודאגת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/02/2024 | 19:45 | מאת: לי

שלום. הבת שלי הכינה פסטה. אכלה ממנה עם רוטב וכו לאחר בישול. בחלק של השקית שלא בושל, ראינו הרבה חרקים שחורים קטנים. כמובן שהכל נזרק והושמד מייידית. אבל ראיתי בפסטה המוכנה ושממנה אכלו היא ובני הצעיר חרקים כאלה מתים.. מה שאומר שאכלו את זה. שאלתי. במידה ולא יהיו הקאות כאבי בטן וכו.. האם בכל זאת צריך לפנות למרפאה? בעלי חשב שמדובר בפשפשים.. למרות שמן הסתם היו מבושלים במים רותחים... יש איזו סכנה? משהו שצריך לבדוק? תודה.

כנראה שאין לכם בעיה של כשרות, אז כולו תוספת חלבון לארוחה. אין בעיה ואין צורך לבדוק משהו מיוחד, חוץ מאולי לבדוק שאין לכם בעיה של חרקים בארון או במטבח, כי לא נעים שיש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות