קרינה בהריון..........

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/02/2024 | 10:47 | מאת: שואלת

שלום, אני בהריון בשבוע 21. הופנתי למיון עקב נקע ברגל וחיכיתי שעות בחדר המתנה שהיה משותף גם למכון דימות. שהיתי בקרבה יחסית לחדרים שבהם עשו סיטי וצילום רטנגן (לא ממש מול החדר אך קרוב). האם יש סכנה לעובר ? או שהקרינה לא נפלטת מהחדר למרחקים? ממש בלחץ שלא שמתי לב לזה בהתחלה (אחרי כשעה וחצי עברתי למקום המתנה אחר). תודה רבה!!

נראה לך שמסכנים אותך ואת כל החולים שמגיעים? הנושא בבקרה מלאה של אנשי המקצוע בקרינה של כל בית חולים ומרפאה. מתבצעות בדיקות ומדידות לוודא שכל מקום שנמצאים אנשים אין בו חשש. אם היה חשש היה שילוט מתאים והיו מרחיקים אותך לא מחכים שתזוזי, שהיה מיותר לגמרי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות