היפרסיד extra

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2024 | 13:19 | מאת: גבי

שלום, האם לסייד קירות חדר שינה עם היפרסיד extra של נירלט יכול להזיק לבריאות? זה מיועד לסיוד של חדרים, אבל בכל זאת האם זה בעייתי? וכיוון שכבר סיידתי, במידה ועשיתי טעות, מה הדרך הנכונה לתקן זאת? תודה.

שאלה תמוהה. אז מה אתה רוצה, לא לצבוע? להשאיר קירות בטון חשופים? או קירות מלוכלכים? והרי כבר צבעת, אז בעצם... מה הבעיה? קנית צבע מאושר לפי תקינה ישראלית, למה שתהיה איתו בעיה יותר מאשר עם כל צבע אחר של כל חברה אחרת? ולכל השאר, אנחנו לא מייעצים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות