שיפוץ נרחב בבניין בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/02/2024 | 13:26 | מאת: מ

היי, אני בהריון, סוף שליש ראשון והחל משבוע הבא מתוכנן שיפוץ בבניין של כ-4 חודשים שבו הולכים לבנות מרפסות בבניין בעל 4 קומות. הקיר המרכזי של הבית לטענתם הם יחליפו את החלון בקיר גבס כדי להפחית את ההפרעה בזמן השיפוצים אבל עדיין יש חלון שפונה לשיפוץ וגם מאמינה שסביבת הבניין תהיה מלאה באבק וכל חומרי השיפוץ. מה את ממליצה במצב של הריון? יש לי עוד ילד קטן בבית.

הפורום לא מייעץ. כל הארץ משפצים. אם היתה בעיה משרד הבריאות היה מוציא הנחיות בנושא. אם את חרדה תתייעצי עם הצוות הרפואי שמטפל בך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות