שאלה קצת מוזרה אבל אשמח לעזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2024 | 18:41 | מאת: רותם

נקודה ירוקה עומדת שראיתי מרחוק מאיזה בניין עלולה להיות לייזר או שזה סתם אור? ללייזר חייבת להיות קרן? אשמח לתשובה תודה

להיפך, בלייזר איכותי בתחום הנראה בדרך כלל לא רואים בכלל את הקרן, רק נקודת יציאה ונקודת פגיעה. ולא ניתן לדעת מהתיאור שלך באיזה סוג אור/נקודה מדובר.

17/02/2024 | 22:19 | מאת: רותם

הייתי בטוחה שללייזר חייבת להיות קרן אז זה הופך את זה למסובך יותר, אז איך בעצם אמורים לזהות אם נתקלים באור ירוק לא ברור? הרי צריך לדעת אם לגשת למיון או לא

ממש לא הבנתי מה לא ברור מה הקשר לאור ירוק, ולמה למיון? אם קרן לייזר פוגעת בעין מרגישים פגיעה/הפרעה בראיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות