העברת בגדים בתוך שקיות אשפה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/02/2024 | 10:55 | מאת: יעל

שלום, אני עוברת דירה ויש לי דברים שאני רוצה להעביר בשקיות במקום בארגזים. כמו למשל חולצות סוודרים וכדומה. אני רוצה לקחת מספר שקיות אשפה, לשים בפנים את הכל וככה לקחת אותם איתי באוטו. קראתי שבשקיות אשפה יש איזה חומר רעיל ולא טוב, אז השאלה האם זה בסדר להעביר ככה. תודה רבה

ובארגזים אין חומרים מסוכנים? ואיזה חומרים יש בשקיות ניילון? מה הכמות? איזו פגיעה עלולה להיות, אם בכלל? וזה שהשקיות בבית לא בעיה? או שהכותבים הם אנשים שרוצים לקדם אינטרסים אישיים כאלה או אחרים, כמו שונאי הפלסטיק למיניהם. אז מצד אחד כל דבר מכיל חומרים מסוכנים! קל להגיד יש חומר מסוכן, בלי לפרט ולהסביר, וסתם להלחיץ את האנשים. ומצד שני זה שאולי יש חומר מסוכן זה בכלל לא אומר שיפגע בנו (תלוי בכל כך הרבה משתנים). אז, כולה שקית פלסטיק עשויה פוליאתילן. אפשר להשתמש. ושיהיה לך מעבר דירה נעים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות