נושא מטריד מאוד שלא ברור מה עושים איתו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/02/2024 | 07:53 | מאת: א

שלום, לצערי לאחרונה אני נתקלת המון בלייזרים ברחובות, רואה ושומעת מאנשים על לייזרים לא חוקיים שמסכנים את כולם באירועים . זה מבעית, מפחיד, מבהיל ומסכן את החיים באופן ממשי . זה גורם לי לפחד לצאת מהבית, והפסקתי מזמן ללכת לאירועים . לצערי זה מרגיש שפשוט צריך ללמוד לחיות לצידם ולהיות דרוכים כל הזמן כדי לא להיפגע כי הם כאן כדי להישאר :( רציתי לשאול איך אפשר לפעול כדי לא להיפגע? אם בטעות מסתכלים, מהו משך זמן הסתכלות שנחשב למסוכן? באיזה צבעים לייזרים קיימים ואיך ניתן לזהות אם מדובר בלייזר מסוכן או לא? אשמח לעזרה ותשובה בבקשה

המון לייזר ברחובות?! באמת?! איפה?! איך את יודעת שזה לייזר? ואם לייזר פה ושם למה שיהיה מסוכן? ואולי בכלל לא לייזר וסתם אור? תקראי תשובות קודמות בפורום. הפורום לא מלמד ולא מייעץ. אפשר ללמוד קורסים בלייזר באוניברסיטאות ובמכללות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות