חימום ניילון סופר במיקרו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/02/2024 | 17:50 | מאת: נגה

היי, גיסתי שמה בטטה בתוך ניילון של סופר וחיממה במיקרו. אני יודעת שאסור לחמם שקיות ופלסטיק במיקרו. נולד לי בן ואנחנו מחממים לו את הבקבוקים במיקרו על ידי כלי סטריליזציה שמיועד לכך. האם חימום הניילון לפני עשה נזק למיקרו?? אני ממש חוששת כי ממשיכה להשתמש במיקרו לסטריליזציה תודה

אין קשר בין הדברים. המכשיר עובד. אז חימם בטטה. עכשיו מחמם בקבוק, אחר כך יחמם צלחת מרק וכך הלאה. שום דבר לא נפגע בפעולת המכשיר מחימום כזה או אחר של כל דבר המכיל מים (הבטטה מכילה הרבה מים). כמובן שאסור כלי מתכת לדוגמא, אז המכשיר עלול להפגע (לפעמים רק יעצור לזמן מה ואחכ ימשיך) ועלול להפסיק לעבוד לגמרי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות