ריח של אקונומיקה לא עובר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/02/2024 | 06:43 | מאת: שני

בוקר טוב, אתמול אחהצ בעלי עשה ניקיון יסודי של הדלתות במקלחון של חדר השינה, של הגומי, הרצפה וכו, היה הרבה עובש על הגומיות בין הדלתות וגם על הדלתות עצמן. לאחר הניקיון נשאר ריח חריף של אקונומיקה במקלחון וגם בחדר עצמו, ולכן ישנו בחדר אחר. השארנו חלון במקלחון פתוח, סגרנו את דלת החדר אבל הדלת של החדר כנראה לא נסגרה עד הסוף אז יכול להיות שאנחנו והילדים נשמנו את זה... עכשיו עברו 12 שעות ועדיין יש במקלחון ריח של אקונומיקה . מתי זה אמור לעבור? החומר לא התנדף כבר? האם זה מסוכן להריח את זה מהחדרים הסמוכים או שזה בסדר כי המקלחון עצמו נשאר מאוורר? תודה

ומה עם הריח בברכת שחיה? זה שיש לחומר ריח עדין לא אומר שזה מסוכן. יש הרבה מאוד חומרים שאין להם ריח והם מסוכנים ונושמים אותם. תמשיכו לאוורר, אולי לשטוף שוב במים אם מפריע לכם. כמה זמן? תלוי בהרבה משתנים, לא ניתן לדעת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות