ניקוי עובש באקונומיקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/01/2024 | 22:33 | מאת: מיכל

היו לנו בבית כתמי עובש בכמה מקומות בבית, ניקינו את את העובש עם מסיר עובש של סנו שמכיל נתרן תת כלורי בריכוז של 5%, שטפנו עם מים לאחר הניקוי, ופתחנו את כל החלונות בבית לאוורור. כעבור שעתיים ויותר מהניקוי הריח עדיין חזק ומורגש ברוב הבית. האם זה מעיד על סכנה בריאותית כלשהי? האם נשאר חומר פעיל עדיין? כמה זמן לוקח לחומר להתנדף?

מדובר באקונומיקה! תקראו תשובות קודמות בפורום

28/01/2024 | 08:23 | מאת: מיכל

אני חושבת שטעיתי בכותרת, לא בטוחה שזוהי אקונומיקה, רשמתי את החומר הפעיל בגוף ההודעה יש לי ילד קטן בבית אשמח לדעת אם זה מזיק

ולא טעית, נתרן תת-כלורי, הוא אקונומיקה, היצרנים משתמשים בשם שמבלבל את האנשים וכך קונים עוד ועוד מוצרים המכילים אקונומיקה 5% כמו המוצר הביתי הרגיל. כל אקונומיקה עובדת על עובש. שוב מפנה לתשובות קודמות בפורום. ושוב, ריח איננו מדד לכמות חומר או למסוכנות שלו. מזיק נשימתית אם בכמות מסוכנת. כמובן לקטנים הכמות הנדרשת קטנה יותר מזו של מבוגרים (משקל הגוף) כך שכל אחד עלול להפגע. אם 48 שעות אחרי ואתם, כולל הילד, לא מראים מצוקה נשימתית כנראה הכמות קטנה. חשוב לטפל במקור הרטיבות כדי שהעובש לא יחזור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות