שינה עם רדיאטור חימום גבוה קרוב למיטה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/01/2024 | 07:03 | מאת: הדס

שלום, בהריון אני מחממת את החדר עם רדיאטור כל פעם למשך שעה שעתיים אבל הפעם נרדמתי כשהרדיאטור ממש קרוב למיטה חצי מטר אולי פחות ( 7 שעות) לכיוון הבטן הבנתי שממליצים מרחק מטר וגם בכלל לא ידעתי שזה פולט קרינה 😪 את הנעשה אין להשיב ולא אשתמש יותר אדליק מזגן אני ממש כועסת על עצמי שלא ידעתי מה הנזק חלילה? הבנתי מקריאה שזה חודר לבטן 😪 תודה

קודם כל: אין קרינה!!! מדובר בחום בלבד. וכן, חום הוא דבר בעיתי. את זה את יודעת, לא החלבונים שלנו ןלא של העובר אוהבים חום גבוה מדי. אמנם יש הגנה על הבטן, אך עדין מתחמם. אם את מודאגת, תלכי להתייעץ עם הצוות הרפואי שמטפל בך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות