חדר שרתים.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/01/2024 | 12:48 | מאת: איתי

שלום רב. האם מסוכן לעבוד בחדר שרתים בגלל קרינה ? לא ידעתי את זה ועבדתי בחדר שרתים במשך ארבע וחצי שעות לפני כחודש. דבר נוסף שמתי לב שבחדר שרתים יש רעש חזק כמו חדר מפוחים. צריך לעבוד שם אם אוזניות מגן?

מוזר שעבדת בחדר בלי שקיבלת הדרכה... לא, לא מסוכן לעבוד בחדר שרתים מהיבט של קרינה (לא מדובר בקרינה מייננת). לגבי רעש תלוי בעוצמה. זה שלך זה רעש חזק לא אומר שזה אמנם כך ולהיפך. כדי לדעת מה הערך והאם חובה להשתמש באטמים/אוזניות יש לבצע מדידה מבוקרת של עוצמת הרעש. אבל, אם מפריע תמיד אפשר להשתמש באטמים/אוזניות, אין איסור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות