מגבוני חיטוי למשטחים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/01/2024 | 17:34 | מאת: הדסי

שלום, בהריון משתמשת הרבה במגבוני חיטוי למשטחים 99 חיידקים של חברות שונות ( מנקה שולחנות את הפלאפון שלי ועוד) בהוראות לא כתוב שימוש בכפפות אלא רחיצת ידיים אחרי שימוש וזה מה שאני עושה השאלה שלי אם החומר מהמגבונים שהם לפעמים קצת ספוגים בחומר ורטובים מעט עוברים/חודרים שליה?

לא מבינה למה להרבות בשימוש במגבוני חיטוי 99. הם מנקים, ואז החיידקים חוזרים חזקים יותר. ניקוי יתר עם חומרי ניקוי כאלה מחליש את המערכת החיסונית במיוחד אצל ילדים. אם אלה ההנחיות על תווית המוצר, אז לא נדרשות כפפות ורחצה מספיקה. ו... אין שום קשר להריון ולא אמורים לחדור בכלל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות