ניקוי מזרון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/01/2024 | 17:25 | מאת: יעלי

שלום, ניקיתי את המזרון של הבן שלי- מזרון ספוג כחול- באופן מקומי עם מגבונים לחיטוי כללי (הוא הקיא עליו). מכיל methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinnone, פחות מ5% חומרים פעילי שטח נוניונים, בושם. אלה מגבוני ניקוי ללא שטיפה. כלומר, ניגבתי מקומית את המזרון איתם ולא שטפתי את החומר . האם יש בכך סכנה? האם חומרים רעילים עלולים להיספג במזרון? אם כן- כיצד עליי לנהוג? אני לא רוצה להרטיב את המזרון....

המגבון הוא מגבון חיטוי. אם לדעתך ניקוי כזה מספיק אז יופי. מבחינת חומרים אלה סוגי סבונים עם יכולת חיטוי (עובדים על חיידקים), אין בעיה שישארו על המזרן. גם אין בעיה להעביר מגבונים רגילים לא מגבוני חיטוי, היו עושים את אותה עבודה ואולי טובה יותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות