כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להתנדף?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/01/2024 | 18:08 | מאת: נעמה

שבוע טוב, אתמול ניקינו את הקיר מאחורי המיטה עם אקונומיקה, לאחר שגילינו רטיבות ועובש בקיר. לאיר הניקוי, עברנו עם סמרטוט לח כדי להסיר שאריות של אקונומיקה מהקיר, לא יכולנו ממש להרטיב כי הקיר גם ככה רטוב וגם יש רצפה דמוית פרקט והפנלים מעץ ולא רצינו להרוס. החדר אוורר למשך יותר מ24 שעות. במידה ונשארו שאריות של אקונומיקה בקיר /בפנלים/ נספגו ברצפה- כמה זמן לוקח לזה להתנדף? האם בטוח לחזור ולישון בחדר עם חלונות סגורים? תודה

אנטיביוטיקה לא מתנדפת, אלא מתפרקת עם הזמן (זה מה שכתוב בכותרת) אפשר לקרוא תשובות קודמות בפורום. הזמן משתנה בהתאם לכמות, לטמפרטורה, ללחות, סוג הקיר ועוד... אין דרך לענות. תשארו עם חלונות פתוחים עד שלא יהיה ריח וכדאי לטפל בגורם לרטיבות, כי אקונומיקה לא עוזרת מולה.

13/01/2024 | 20:58 | מאת: נעמה

בטעות כתבתי בנושא אנטיביוטיקה, הכוונה הייתה כמובן לאקונומיקה....

13/01/2024 | 22:17 | מאת: דר' ורד קויפמן

ברור, בלי כוונה היה נחמד להתיחס גם לפעילות של אנטיביוטיקה. השוני והדמיון בין חומרים מעניין

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות