נשימת mdf לאחר ניסור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/01/2024 | 13:52 | מאת: דני

שלום עשיתי עבודה בעץ mdf ובלת ברירה נשמתי מעט מהאבק האם זה בוודאות גורם למחלות מחשיפה חד פעמית או שהגוף ידע להתמודד ולהפלוט את החומר מהריאות

אין ברירה?! אין דבר כזה!! עשרות דרכים ואמצעים עמדו לרשותך ויכולת להשתמש באחד מהם לפחות. בשום שלב לא נאמר שחשיפה חד פעמית לנסורת MDF גורמת למחלות. נסורת הנה חומר מסוכן למערכת הנשימה. בדרך כלל כאשר החשיפה מתמשכת (חודשים ושנים). אבל, מאחר שיש פגיעה מצטברת כולל מסוגי אבק אחר יש להמנע מכל חשיפה ולהשתמש בציוד מגן.

08/01/2024 | 01:01 | מאת: דני

מסכים איתך לחלוטין טעות של מתחילים תודה רבה

במקרה זה כנראה יצאת בזול. עדיף לבדוק לפני שמתחילים עבודה ולא לאחריה, כי לפעמים המחיר עלול להיות גבוה מדי. המשך עבודה בטוחה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות