מכנסיים חדשות בריח נפתילן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/12/2023 | 21:01 | מאת: קארין

היי ורוד, אני בהריון והזמנתי מכנסיים להריון מרשת מוכרת. איך שפתחתי את האריזה היה ריח חזק מאוד למכנס שמזכיר מאוד ריח של נפתלין. הרחתי מקרוב את המכנס,מדדתי אותו ולאחר מכן נכנסתי להתקלח. האם הגיוני שחברות האופנה שמות נפתלין בבגדים חדשיפ??? כי אם זה ככה זה ממש לא בסדר בהנחה ואני מכבסת את המכנס, הריח אמור לעבור?? האם זה שהרחתי לכמה שניות את המכנס ומדדתי חלילה יכול להזיק לעובר? תודה רבה

לא מוסיפים נפתלין. השימוש בו הופסק כבר לפני שנים. אולי ריח אחר, או דומה. לא יזיק ולא יפגע. חשיפה קצרה לכמות אפסית, לא בדיוק משמעותי. כביסה.. תנסי, יצא הריח יופי. לא יצא, אולי זה ריח של הבד, חומרי הצבע... אז אין מה לעשות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות