חשש משאריות חומר של אנטי קאלק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/12/2023 | 18:13 | מאת: מאור

היי. ניקיתי את המקלחון באמבטיה עם אנטי קלאק. לאחר הכל שטפתי כמובן הכל במים אבל אני חושש שאולי נשארו שאריות בלי לשים למשל שנגעתי עם הידיים בסוף בלי לשים לב שוב בדלתות המקלחון או בידיות ואולי היה בידיים קצת מהחומר וזה נשאר שם. אלו מחשבות שמטרידות אותי. כמובן אחרי שחשבתי על זה אחרי שעה שטפתי שוב את הדלתות אבל אני חושש אם בזמן הזה אולי נגעתי השאלה עד כמה מסוכן שאריות חומר כאלו ?

אמיתי?! אז נגעת, ממש לא בעיה. במיוחד לאחר ששתפת. אם היתה פגיעה, אז היו לך כוויות או אדמומיות של הידיים. בעתיד אולי כדאי לקרוא את תווית החומר ואז לדעת איך לעבוד איתו בצורה שלא תגרום לחרדות בלי שום בסיס.

18/12/2023 | 02:41 | מאת: מאור

אני מתכוון שאולי תוך כדי הניקיון נגעתי עם הידיים שהרי היו נגועות בחומר גם קצת בצדדים החיצוניים של דלתות המקלחון בלי לשים לב והשטיפה הייתה בצדדים הפנימיים. ברור שגם אם כן זה כמות מזערית אבל עדיין שואל

קיבלת תשובה מלאה קודם!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות