סימני שריפה בסיר נון סטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/12/2023 | 21:25 | מאת: נאוית

ערב טוב ורד בישלתי בסיר נון סטיק שיש לי ולאחר מכן שמתי חומץ כדי לנקות את פנים הסיר ושכחתי את החומץ על הגז ונוצרו סימני חריכה בסיר האם הציפוי של הסיר נפגע כתוצאה מחריכה הזו והאם אפשר להשתמש בסיר? ניקיתי את סימני החריכה ואין סימן מהם

לא ברור לי השימוש בחומץ ועוד בחום לניקוי סיר נון סטיק... יכול להיות שאיכות הציפוי נפגמה ואז הוא יהיה קצת לא נון סטיק. מעבר לזה, לא אמורה להיות בעיה.

11/12/2023 | 22:43 | מאת: נאוית

מבינה שאין בעיה מבחינה בריאותית/בטיחותית להמשיך להשתמש?

לא ניתן לראות תמונות בפורום. אם השכבה לא התקלפה, התפוררה, לא צריכה להיות בעיה. תמיד אפשר לקנות סיר חדש.

11/12/2023 | 22:57 | מאת: נאוית

זה סיר בשוי 400 שח אין קילוף של השכבה או התפוררות השתמשתי בסקוץ החום הידוע כדי להסיר את סימני השריפה/חריכה מקוה שהוא גם לא פגע בשכבה של הציפוי?

ממש לא מעניין אותנו המחיר ובטח סקוץ חום ששורט ידוע ובנוסף גם השאלה לא בדיוק שאלת בטיחות, וקיבלת כבר תשובה מלאה. אם אין קילוף או התפוררות, הסיר תקין, מבחינת נון סטיק אולי נפגע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות