ארובת יונקרס מופנית לחלון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/11/2023 | 15:42 | מאת: מירי

התקינו בדירת קבלן יונקרס והארובה מופנית לכיוון חדר השינה. מצד השני של היונקרס יש פתח של המרפסת לבית. האם אין סכנה שארובת יונקרס תפנה לפתח בית של סלון/ חדר שינה?

על פניו את צודקת, רק צריכים לבדוק את הפרטים עד הסוף. מערכת יונקרס והארובה צריכים לקבל אישור של חברת הגז. אם יש אישור של חברת הגז כנראה תקין. אם לאו, אולי תקין, אבל בלי בדיקה ואישור לא תקין. דבר נוסף שיש לבדוק זה המרחק בין פתח הארובה לחדר השינה/סלון. שוב טכנאי הגז הוא זה שיבדוק, אם המרחק גדול מספיק או לאו. עד שיש אישור חברת הגז מבחינתכם מסוכן ואסור ולדרוש מהקבלן את מסמך הבדיקה והאישור של חברת הגז. אתם גם יכולים לפנות לחברת הגז ולתאר את האירוע ולבקש שיגיעו לבצע בדיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות