חריץ בדלת הכניסה בבתים שמחובים לגז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/11/2023 | 01:41 | מאת: דודו

כך כתוב באתר סופר גז: "בכל דירה בה מותקן תנור בישול ואפייה או כיריים, וודא קיומו של חריץ מתחת לדלת הכניסה, המבטיח את פיזור הגז והוצאתו אל אוויר החוץ בשעת דליפה." באתרים של חברות הגז האחרות לא מצאתי המלצה דומה, לא שמעתי עד היום על בתים רבים בישראל שדלת הכניסה שלהם יש חריץ, אולי חוץ מחריץ שמיועד לבעלי חיים. מה דעתך על ההמלצה הזאת?

אין לי דעה בדברים, רק עובדות. כל הכבוד לחברה היחידה שמפנה תשומת לב הצרכנים לגורם הסיכון והגנה מפניו. גז בישול, גפ"מ, כבד מהאוויר, אז אם יש דליפה, עושים פתח/חריץ בדלת בחלק התחתון כדי שהגז יצא החוצה ולא יצטבר בבית. לא מדובר בפתח גדול שמיועד לבעל חיים אלא בפס פתח קטן שגז יוצא ממנו בלי בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות