ציפוי פנימי בסיר מאיזה חומר כדאי?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/11/2023 | 07:16 | מאת: חיים

בוקר טוב ורד עד עכשיו עבדתי מהרגל עם סירי נירוסטה בקטע בריאותי יותר עכשיו אני גם רוצה להקל על עצמי את הניקוי רוצה לקנות נון סטיק רובם ככולם עשויים ביציקת אלומניום אבל השאלה היא היות ויש הרבה סוגי ציפויים מחומרים שונים איזה חומר יהיה הכי טוב לציפוי הפנימי שיהיה עמיד ושלא תהיה ריאקציה בין המזון לחומר(יש ציפוי שיש ועוד מגוון ציפויים) אשמח אם תוכלי לתת לי כיוון

חיים... אתה יודע שהפורום לא נותן יעוץ. כל מה שמאושר למזון מאושר. תבחר מה שמתאים לך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות