ירקות שטופים באקונומיקה בסופר??

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/11/2023 | 17:02 | מאת: דנה

שלום, לא יודעת אם הטעם השתנה בגלל ההריון אבל שמתי לב שתמיד כשאוכלת עגבניות שרי, יש להן טעם של אקונומיקה. כנ״ל לגבי מלפפונים. בעבר קראתי שרשמת שבמסעדות שוטפים את הירקות באקונומיקה מהולה ותהיתי האם זה קורה גם במקרים של ירקות מהסופר או שזה סתם טעם לוואי שאני מרגישה תודה

נכון, במסעדות שוטפים לפי הנוהל ירקות ופירות המוגשים לא מבושלים כדי להבטיח שלא יהיו זיהומים ופגיעה בסועדים. סופר, שווקים, חנויות ממש לא שוטפים את הפירות והירקות שהם מוכרים לך. וגם אם שטפו (הם לא), עד שאת הגעת לקנות כל החומר התנדף. כנראה שחוש הטעם שלך משתנה בגלל ההריון, זה עובר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות